+90 506 140 14 04  
Air Arabia yeni uçuşlar başlattı

Air Arabia yeni uçuşlar başlattı

Air Arabia, Rabat'ta bir havaalanı üssü satın aldı ve Avrupa'ya yeni uçuşlar başlattı

Air Arabia Maroc, Rabat'taki yeni havaalanı üssünden Avrupa'daki beş destinasyona yeni doğrudan uçuşlar başlattığını duyurdu. 1 Mayıs 2024'ten itibaren yolcular Rabat-Salé havalimanından Barselona, ​​Brüksel, Basel, Paris ve İstanbul şehirlerine seyahat edebilecek.

Rabat-Salé Havaalanı, geçtiğimiz ay Tetouan üssünün kurulmasının ardından Air Arabia Maroc'un yedinci ana havaalanı oldu. Havayolu, Rabat ve Tetouan'ın yanı sıra Kazablanka, Nador, Oujda, Fez ve Tanca'dan da direkt uçuşlar gerçekleştirerek yolculara bölgede geniş bir seyahat seçeneği ağı sunuyor.

Air Arabia Grup Genel Müdürü Adel Al Ali şunları söyledi: "Rabat'tan beş Avrupa şehrine yeni doğrudan uçuşlar başlatmaktan, ağımızı güçlendirmekten ve yolcularımıza daha fazla seçenek ve kolaylık sunmaktan mutluluk duyuyoruz. yeni üs Rabat'tan operasyonlara başlıyoruz , Fas ve ötesinde bağlantıyı daha da iyileştirme ve ekonomik büyümeyi destekleme konusundaki kararlılığımızı gösteriyor."

Grup, bir basın açıklamasında, bu stratejik girişimle havayolunun Fas ile Avrupa arasında uygun fiyatlı ve güvenilir seyahat seçeneklerine yönelik artan talebi karşılamayı hedeflediğini söyledi.

bu yazıya yapılan yorumlar

İnceleme bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *