Binter doğrudan Tanca-Kanarya Adaları hattını yeniden hizmete açıyor

Binter doğrudan Tanca-Kanarya Adaları hattını yeniden hizmete açıyor

Binter doğrudan Tanca-Kanarya Adaları hattını yeniden hizmete açıyor

Binter, Ekim ayı sonuna kadar hizmet verecek olan Tangier Havalimanı (TNG) ile Gran Canaria Havalimanı (LPA) arasında haftalık aktarmalı direkt uçuşlarına 19 Haziran Çarşamba günü yeniden başlayarak bağlantı süresini bir önceki döneme göre uzatmış oldu. yıl.

İspanyol havayolu Binter, her Çarşamba saat 14.10'da ayrılacağını ve takımadalara saat 17.50'de varacağını duyuruyor. Dönüş uçuşları Gran Canaria'dan sabah 10.10'da kalkacak ve Tanca'ya saat 13.25'te varacak.

Binter'in uluslararası iletişim sorumlusu Borja Bethencourt, şirketin bu sezon geçen yıla göre %35,8 daha fazla koltuk sunarak rotada 1.890 mevcut koltuğa ulaştığını vurguladı.

“Bu rakamlar ve uçuş süresinin uzatılması şirketin Fas'a olan bağlılığını gösteriyor. Bu rota geçen yıl açıldığı dönemde oldukça olumlu karşılanmıştı ve bu yıl da aynı olacağına inanıyoruz. Çünkü Fas ile Fas arasındaki turizmi canlandırmak için başka bir seçenek. Kanaryalar ve Fas” diyor.

Şirket, iki adayı tek yolculukta birleştirmek isteyen Tanca sakinleri için “Molayı Keşfet” ürününü sunuyor. Ayrıca şirket, yaptığı basın açıklamasında, internet sitesinden satın alınabilen "AirPass" sayesinde 3 veya daha fazla Kanarya Adası'nı ziyaret etmenin mümkün olduğunu belirtti.

Binter ayrıca temmuz, ağustos ve eylül ayının ilk yarısında ikinci haftalık uçuşla Agadir (AGA) ile bağlantılarını güçlendirecek. Böylece Binter, yılın geri kalanında her Pazar günü olağan uçuşlarına Perşembe günlerini de ekleyecek.

Perşembe uçuşları Gran Canaria'dan (LPA) sabah 10.00'da kalkacak ve Agadir'e saat 11.35'te inecek. Dönüş uçuşu saat 12.20'de olacak ve takımadalara varış saat 14.00'te gerçekleşecek. Pazar günleri, kalkışlar sabah 9.15'te Fas şehrine varmak için sabah 10.50'de, dönüş ise öğleden sonra 12.05'te Gran Canaria'ya varmak için öğleden sonra 13.45'te yapılacak.

bu yazıya yapılan yorumlar