Ovillage Sidi Maâruf yeni bir alışveriş merkezi

Ovillage Sidi Maâruf yeni bir alışveriş merkezi

Ovillage: Sidi Maârouf'ta yeni bir alışveriş merkezi

Sidi Maârouf'taki eski Coca Cola Corporation üretim sahasına kurulan bu açık hava alışveriş merkezi, 12.500 m2'lik bir alana yayılıyor. Sidi Maârouf-Moustakbal ve CasaNearShore çalışanlarının ailelerine yöneliktir. Merkez, 7 Aralık 2023 Perşembe günü halka açık olacak.

Sidi Maârouf bölgesinin kalbinde yeni bir yemek, alışveriş ve eğlence merkezi olan Ovillage, Yasmine grubunun bir imzasıdır. Grup bir basın açıklamasında, "Ovillage, tarihi eski Coca-Cola Corporation üretim sahasını herkese açık dinamik bir alana dönüştürerek mahalle yaşamının canlı kalbi olmayı hedefliyor" dedi. Merkez, müşteri deneyimini vurgulayarak perakende kodlarında devrim yapmak istiyor ve Kazablanka bölgesi sakinlerinin çağrısına yanıt veriyor.

"Ovillage, Coca Cola Company üretim sahasını tamamen rehabilite ederek, Sidi Maârouf bölgesinin endüstriyel geçmişinin canlı bir kanıtı olan ilk binanın endüstriyel özelliğini koruyarak şenlikli bir gezi için kentsel bir mekana dönüştürüyor. Brütalist mimari özellikleri koruyarak 1960'lı yılların ham beton cepheleri ve modern tonozları gibi Ovillage, endüstriyel mirası ve çağdaş yeniliği birleştiren benzersiz bir deneyim sunuyor. Seksenli yılların tarihiyle dolu bu site, titiz ve uygulamalı bir yenilemeden yararlanıyor ve kendini ziyaretçilere geçmişe bağlı ve kararlı bir şekilde geleceğe odaklanmış benzersiz bir deneyim sunuyor" diye belirtiyor aynı kaynak.

Merkez aynı zamanda duvarlarını sanatsal ifadeye ayırarak kentsel sanatı da kutluyor.

Çeşitli ve uygun fiyatlı bir ticari teklif

Site herkese çeşitli ve erişilebilir bir alışveriş deneyimi sunacak. Modadan yiyecek-içecek hizmetlerine kadar çok çeşitli butikler, outletler, eğlence etkinlikleri ve restoranlar uygun fiyatlarla ziyaretçileri bekliyor olacak. Merkez, süpermarketlerden restoranlara, hazır giyimden güzellik butiklerine kadar çok yakında kapılarını açmaya hazırlanan ünlü markaları ağırlayacak!

bu yazıya yapılan yorumlar