Adam Park Marakeş Hotel Spa

Adam Park Marakeş Hotel Spa

  • Oktay Fasturizm
    Yazar
  • 29/11/2023
    Tarih seçiniz
  • Kategori
  • 0
    Yorumlar

Agdal Bahçeleri'ne 15 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Adam Park Marrakech Hotel & Spa, ücretsiz Wi-Fi, açık yüzme havuzu ve çeşitli uluslararası mutfaklardan lezzetler sunan çeşitli restoranların yanı sıra günlük kahvaltı sunmaktadır.

Adam Park Marrakech Hotel & Spa'nın çevrenin manzarasına sahip bir teras veya balkona sahip tüm odalarında klima, düz ekran uydu TV ve özel banyo bulunmaktadır.

Yüzme havuzuna bakan terasta müzik ve İtalyan spesiyaliteleri sunan Traviata restoranını seçebilir veya Sidibibi restoranında Fas mutfağının tadını çıkarabilirsiniz. XS restoranın ve Art Deco tarzındaki L'international restoranın çağdaş ortamında uluslararası yemeklerin tadını çıkaracaksınız.

Konaklamanız süresince spor salonundaki kardiyo egzersiz makinelerinde egzersiz yapma veya vücut bakımıyla rahatlama fırsatına sahip olacaksınız.

Arabayla El Badi Sarayı'na 7 dakikada, Cami-ül Fna Meydanı'na ise 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Adam Park Marrakech Hotel & Spa, Royal Golf Sahası'na 7 km ve Marakeş-Menara Havaalanı'na arabayla 20 dakika uzaklıktadır.


Güçlü noktaları

Açık havuz

Bedava internet

Spa ve sağlıklı yaşam merkezi

Havaalanı Servisi

Özel otopark

Aile odaları

Restoran

Sigara içilmeyen odalar

Oda servisi

Bar

Çok iyi bir kahvaltı

3 gece rezervasyon yapan misafirlerimize Kazablanka Havalimanı / Otel arası VIP transfer hediye!

Şimdi yerinizi ayırtın ve ayrıcalıklı konaklama deneyiminin tadını çıkarın.

bu yazıya yapılan yorumlar