+90 506 140 14 04  
Gazdan sonra SDX Energy Fas ta yenilenebilir enerjilere yöneliyor

Gazdan sonra SDX Energy Fas ta yenilenebilir enerjilere yöneliyor

Gazdan sonra SDX Energy, Fas'ta yenilenebilir enerjilere yöneliyor

Britanya keşif şirketi SDX Energy, maksimum 4'ten oluşan yeni bir strateji stratejisidir. Yeni bir feuille de rotayı geçerken, genç genç, Fas'ın enerjisine karşı finansçı olarak Mısır'daki aktif faaliyetlerden vazgeçti. Amaç: gaz/enerji propre'nin gerçek hale getirilmesi. Toplumun yeni PDG'si Daniel Gould'un yeni görevi, gerçek anlamda bir görev.

SDX Energy önemli bir yaşam stratejisi yürütüyor. 12'den sonra Fas'ın keşif gazière sektöründeki varlığı, Britanya şirketi yenilenebilir enerjilerin en iyi konumuna karar verdi. Aynı şekilde, genç, entegre bir enerji dörtlüsü ve enerji geçişinde bölgesel bir strateji geliştirmeyi hedeflediğini doğruladı. Yeni strateji planı, dörtte birlik bir zamanda, mahkemede ve daha sonraki dönemde bir ufuk oluşturmak için tasarlanmıştır. Son icra, Daniel Gould'un yeni PDG'si tarafından yapıldı.

Morocaine'deki operasyonlara odaklanmak ve Royaume'de yeni bir strateji uygulamak için gereken finansmanı güvence altına almak için, SDX Energy Mısır'daki aktiflerin topluluğunu yönetmeye karar verdi. Elle, bir intikam olarak, aktif marocains ve doğal gaz üretimine devam ederek gerçek ve gelecekteki aşçılara satış yapmaya devam ettiğini duyurdu. Bu sayede, şirket "faire plus avec ce que nous avons" ilkesine göre bir işlev sürdürmekte ve gaz ürünleri aracılığıyla Espagne gaz ithalatına izin vermek için mevcut gaz taşıma altyapısını geliştirmeye yönelik bir plan geliştirmektedir. Mağrip-Avrupa, Kénitra bölgesine göre daha geniş bir onaya sahip. 2024'te Fas'taki yem takviyesi aktivitelerinden önce, SDX Enerji hesaplama finansörü, büyük işletme sahibine ek olarak beklenen bir ücret karşılığında seyahat ediyor.

«Altı günden bu yana, SDX'in yüksek yönetimi, toplumun yeni stratejisini yürütmenin temellerine doğru toplumu yeniden konumlandırmak için yoğun bir çalışma gerektiriyor. Bu strateji, yeni ticari yönelimler ve proje fırsatları ile dayanıklı ve uzun vadeli bir değer yaratma girişimi yaratmaya yardımcı olur. Mısır'daki aktif faaliyetlerden vazgeçme ve Fas'taki bir dizi tutkulu fırsattan sonra SDX, organizasyonel ve operasyon planlarını yeniden konumlandırmaya başlıyor ve toplumu eylem planları için gelecek vaat eden bir geleceğe yönlendirmeye başlıyor. Daniel Gould.

Yenilenebilir enerji üretim stratejisini benimseyen SDX Energy, "bir işletme, ilgi çekici ticari, gaz ve elektrikli elektrik" gerçekleştirerek, "Fas'tan 12'ye kadar varlığının" zor bir kısmını gerçekleştiriyor. , canlı yayın tarihi, gaz alıcıları ve gaz taşıma altyapısının sağlam bir listesi, Afrika'nın en büyük özgürlük bölgelerinden birinde gaz dağıtımını kolaylaştıran benzersiz bir gaz taşıma altyapısı ».

SDX'in enerjik geçiş sürecinde çeşitlendirilmiş bir faaliyet vizyonu, bir dizi tamamlayıcı proje ve modül aracılığıyla somutlaştırılıyor. Bunlardan ilki, SDX (Gazoduc Mağrip-Avrupa)'da mevcut gaz taşıma altyapısının genişletilmesiyle ilgilidir. Gerçekleştirilen bir uygulama, Kuzey Amerika'daki Kénitra bölgesindeki Avrupa'daki endüstri üreticilerine yönelik SDX'e izin veriyor. Üretimin ikinci projesi ve enerji girişi, SDX gaz varlıklarının ön koruma özellikleriyle yenilenebilir. Bu proje, fırsat buldukça elektrik üretimini destekleyen girişimlerle dikey genişlemeyi mümkün kılıyor.

«Bu projeler, diğerlerine paralel ve bağımsız olarak yürütülebilir, güçlü taleplerden ve Fas'ta gaz ve elektrik destekleri için uygun çevre tarifesinden kârlı olarak yürütülebilir. SDX önceden belirli bir proje adı altında partiler halinde ortaklıklar kurar ve mevcut ortak girişimleri ve yeni ortak girişim yaratıcılarını ön planda tutar.

bu yazıya yapılan yorumlar

İnceleme bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *